Liefde op het eerste Gezicht

Liefde op het Eerste Gezicht

Het was mijn eerste werkdag bij mevrouw. Het was nog vroeg in de ochtend, maar ik had er veel zin in. Aangekomen bij haar huis belde ik aan.
Ik was best wel zenuwachtig. Mevrouw kwam lachend aan en begroette mij alsof we elkaar al jaren kenden. Nadat wel een beetje kennis hadden gemaakt begon ik met een was draaien. Mevrouw vertelde mij dat ze bang is om zelf de was te doen, wat ik grappig vond. Als de wasmachine piepte riep ze me altijd om tot vijftien te tellen, omdat de wasmachine dan klaar was met draaien.

We hingen altijd samen de was op, wat het werken gezellig maakte. Op de laatste werkdag bij mevrouw gingen we samen buiten lopen. Ik ging naar mijn volgende klant en zij naar een buurthuis om te lunchen. Toen ik weg wilde gaan riep ze mij zo hard dat mensen allemaal omkeken. Ik was best wel benieuwd waarom zij mij zo hard riep. Ze zei: ‘Ik hou van jou, je bent echt schattig!’. Lachend zwaaide ik naar haar. Jammer dat ze is verhuisd naar een verpleeghuis.

Latifa

Wil je ook komen werken als hulp in het huishouden? Bekijk dan de verhalen van onze zorghelden, doe de test of solliciteer direct.