Puccini tijdens de schoonmaak

Puccini tijdens de schoonmaak

Kennismaking met een nieuwe klant. Naast een bruin café een steile trap op naar de eerste verdieping, pal erboven. Twee grote -en gelukkig lieve -honden bespringen me enthousiast. Meneer is slank, kaarsrecht en welbespraakt. Een huis vol kunst, boeken en muziekinstrumenten. Samen verschonen we het bed. Ik ga stof zuigen, meneer gaat afstoffen. Als ik de keuken doe is meneer even naar de overkant van de straat. Hij komt terug met een bos bloemen. Het oude boeket heb ik weggedaan, de vaas af gewassen. Mijn nieuwe klant vertelt mij dat hij vroeger klassiek zanger is geweest. Hij laat me het een en ander horen. Een stukje Puccini op de dinsdag.

Michel

Wil je ook komen werken als hulp in het huishouden? Bekijk dan de verhalen van onze zorghelden, doe de test of solliciteer direct.